< Terug

INGE

Functie:
Mede-eigenaar
Psychomotorisch therapeut

Opleiding:
Psychomotorische therapie (HAN)
Rots & water trainer
CIOS

Favoriete land:
Ik doe er gewoon meerdere hoor! Tot nu toe: Portugal, Colombia, Italië, Ijsland, Nieuw Zeeland & Nijmegen 😉

Skills:
Plezier maken, doorpakken, mensen verbinden, sporten, enthousiast zijn, kletsen en ben goed in eten & snoepen (gezonde dingen én ongezonde dingen, heerlijk!).

Hobby’s:
Familie & vrienden. Eten. Actief bezig zijn zoals sporten (handbal, boksen, zwemmen) N.E.C. kijken (ga al vanaf mijn 5de jaar naar het voetbal kijken) en wandelen (met mijn hond) maar luieren op de bank, of (met mooi weer) in mijn tuin met een boek en/of een muziekje vind ik ook fijn. Nieuwe plekken ontdekken, avonturen aangaan.

Gek op…
Mensen & eten! Ik houd van allerlei eten, vooral verschillende smaken word ik blij van. Bijvoorbeeld: Indonesisch, thais, italiaans, stampotten, curry’s. Vegetarisch vaak maar ik houd ook af en toe van vlees. Als het eten met liefde en aandacht bereid is vind ik het vast lekker. Behalve pinda’s want daar ben ik allergisch voor.

Mijn levensspreuk is…
Heb ik die? Ik denk niet dat ik een levensspreuk heb. Ik vind wel veel dingen belangrijk zoals dat ik in mijn leven hetgeen doe dat dicht bij mezelf staat en dat ik dit met aandacht doe. Ik vind het fijn en belangrijk om veel te lachen, plezier te hebben met andere mensen. Genieten, dankbaar zijn en bewust zijn van het feit dat ik geluk heb dat ik in Nederland ben geboren en niet in de middeleeuwen (alhoewel het me wel rete interessant lijkt om even een kijkje te nemen). Dingen niet voor lief nemen. Dankbaar zijn voor de dingen die op je pad komen en situaties niet vanzelfsprekend vinden is voor mij belangrijk net als gelijkwaardigheid een belangrijke leidraad in mijn leven is. Maargoed ik zal ook maar zeggen work in progress. Maar is dat het leven niet?

Ik kan niet zonder…
Waar ik niet zonder wil zijn mijn familie & vrienden, vragen, buiten zijn en plezier hebben – lachen.

Over mij:
Mijn naam is Inge en ik heb de opleiding psychomotorische therapie gedaan. Voor mij is psychomotorische therapie een vorm van therapie waarbij ik mensen op persoonlijk vlak letterlijk en figuurlijk in beweging probeer te krijgen. Dit doe ik met veel plezier omdat ik mensen interessant en simpelweg leuk vind. Ik vind het bijzonder dat ik met mijn werk anderen mag begeleiden, zodat zij uiteindelijk een realistischer zelfbeeld of beeld van de situatie ontwikkelen en we op een ervaringsgerichte manier kunnen oefenen met krachtiger in het leven te staan.

Ik ben energiek en heb een sterke wilskracht. Deze kracht straal ik uit naar mijn omgeving en probeer ik om te zetten in het werken met anderen door dit met volle overgave en veel enthousiasme te doen. Ik blijf het mooi vinden om dit op een ervaringsgerichte manier te doen en te zien hoe dit mensen kan raken en inzicht in hun situatie kan geven. Ik geloof namelijk in het leren middels ervaringen. Ik denk dat het belangrijk is om een ervaringsgericht middel te kiezen waar jij je goed bij voelt. Of dat nou muziek, beeldend, drama of bewegings-lichaamsgericht is.

Contact Us

Laat een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.