Skill’ness biedt specialistische begeleiding aan op een ervaringsgerichte manier. Zo zetten wij het medium (sport&bewegen, muziek, creatief, drama of New Media) in dat het beste bij jou past. Skill’ness stelt samen met jou een SAP (Skill’ness Actie Plan) op aan de hand van doelen die jij wilt behalen. Door te gaan doen en ervaren ga je samen (nieuwe) vaardigheden ontdekken en hoe deze toe te passen in het dagelijkse leven.

ONS AANBOD

SPORT EN BEWEGEN

Als je beweegt, denk, doe en voel je van alles. Je ervaart iets tijdens het bewegen. Deze ervaringen kunnen ingezet worden om te leren omgaan met bijvoorbeeld spanning, boosheid of angst.

visie-img_3349-min

MUZIEK

Muziek heeft voor veel mensen een sterkte relatie met emoties. Daarom kan muziek een laagdrempelige en plezierige ingang zijn voor persoonlijke en psychosociale ontwikkeling. Je kunt door middel van spelen en creëren veel over jezelf te weten komen.

header-img_3870

CREATIEF

Er kan gebruik worden gemaakt van verschillende materialen, zoals verf, hout, steen, klei textiel, maar ook digitale media. Jij kiest het gewenste materiaal en leert hoe het is om hiermee te werken.

pexels-cottonbro-studio-6896184

DRAMA

Binnen drama ga je op creatieve en speelse manier problemen verkennen waarin vervolgens nieuwe ervaringen en perspectieven opgedaan kunnen worden…

documentaire-maken-img_3854-cropped

NEW MEDIA

Binnen New Media kan er gebruik worden gemaakt van bijvoorbeeld: documentaire maken, podcast maken en fotografie…

Contact Us

Laat een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.