EXPEDITIE TRAINING
Expeditie training is een 6-weekse training van 1,5 uur per keer en is gericht op de groepsvorming (groepsdynamica) binnen klassen van het (praktijk)onderwijs. Daarin zal de thematiek voornamelijk liggen op samenwerken en plezier. De training heeft een uitdagend karakter en de werkvormen zijn een afwisseling van lichamelijke inspanning, behendigheid, creatief en oplossingsgericht denken. Daarbij doet het een aanspraak op het doorzettingsvermogen. Hierbij wordt rekening gehouden met de mogelijkheden van de klas. De motivatie wordt versterkt door er een competitief karakter aan toe te voegen. Door samenwerking kunnen er amuletten behaald worden. Deze amuletten zijn gekoppeld aan een beloningssysteem, bij een mooie score staat hier een klassenbeloning tegenover. De mentor speelt een belangrijke rol tijdens de training. Skill’ness reikt handvatten en handelingsadviezen aan die voor, tijdens en na de training kunnen worden ingezet door de mentor.
STIJN
Stijn is psychomotorisch therapeut binnen Skill’ness.
Je kunt bij al je vragen over de Expeditie terecht bij Stijn.
"Wat het me heeft opgeleverd is dat ik een nieuwe uitlaatklep heb"
“Het is fijn dat je bij Skill’ness de gelegenheid krijgt om praktisch bezig te zijn in plaats van alleen maar in je hoofd te zitten”
“Bij Skill’ness boksen ontdek ik mijn krachten en durf ik mijn grenzen te verleggen. De motiverende en respectvolle aanpak van de trainers zorgen voor een fijne sfeer in de groep.”
“Skill’ness kan erg goed inspelen op je hulpvraag. Zo heb ik autisme en ben ik ook nog geadopteerd. Daarmee hebben ze me goed kunnen helpen.”
“Oorspronkelijk is Skill’ness natuurlijk een zorgbureau, maar ik kom zelf al 6 jaar bij Skillness voor de reguliere yogalessen op de dinsdagavond. Dit zijn echt heel fijne Vinyasa lessen met een klein clubje, goede adjustments en een prettig ongedwongen sfeertje”
“Skill’ness vormt een belangrijke spil in de re – integratie van jongeren in de maatschappij”
"Binnen theater heb ik mijn levensverhaal kunnen delen, daar was ik heel trots op"
“De basale behoeften worden op een prettige, positieve en individuele manier aangevuld en meegenomen, door naast de mensen te staan en goed te kijken, voelen en zien”