DRAMA

DRAMA

Binnen drama is er de mogelijkheid om op een veilige en plezierige manier bezig te zijn met ontwikkeling en persoonlijke groei. Dit gebeurt door middel van spel. Er zijn verschillende vorm om plezier te hebben, nieuwe ervaringen op te doen en ervaringen te verwerken.

Dit kan door bijvoorbeeld toneel in te zetten en op een veilige en plezierige manier d.m.v. creatieve en speelse werkvormen ontdekken, oefenen en experimenteren met diverse rollen, situaties, emoties en gedrag (uit het dagelijkse leven). Leren vertrouwen, het hebben van (spel) plezier en het oefenen met contact maken op een ervaringsgerichte manier die centraal staat en jou vervolgens helpt bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

De doelen waar aan gewerkt wordt kunnen divers zijn. Denk hierbij aan het leren van sociale vaardigheden (sociaal in toneel), vergroten van (zelf) vertrouwen en eigen kunnen, performen (voor publiek spelen) het leren uiten van gevoelens, gedachten en ervaringen of simpelweg het ervaren van plezier en ontspanning.

Daniëlla

Daniëlla is dramatherapeut binnen Skill’ness.
Je kunt bij al je vragen over Drama maken terecht bij Daniëlla.

Contact Us

Laat een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.