Sanne

Functie:
Creatief Specialistisch Begeleider

Leeftijd:
35

Opleiding:
– Visuele communicatie
– Fine Arts

Skills:
Weet creatieve middelen in te zetten voor persoonlijke ontwikkeling en maakt kunst van de lessen die daaruit voort komen.

Toekomst:
In de toekomst wil ik mij nog meer gaan verdieping in de intuïtieve zelfontwikkeling en hoe het creatief bezig zijn daar onderdeel van is.

Ik kan niet zonder…
Mijn dochtertje, gezin, dieren om mij heen, zon, het goede van mensen, familie en vrienden, een creatieve uitlaat en Heldro ijs.

Mijn succes recept…
Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Dit is een uitdrukking die we ondertussen haast allemaal wel kennen. Het is alleen nog wel de kunst om dat beeld te kunnen lezen en te vertalen naar de persoon die het gemaakt heeft. En dat is wat ik doe. Het is bij mij niet nodig om uren lang te praten over dingen ( wat natuurlijk wel altijd welkom is) , uit 1 collage of tekening haal ik heel veel! En daarbij is het lekker creatief bezig nog leuk en ontspannend ook!

Meest gedraaid op je iPod:
Hopeloos ouderwets natuurlijk, maar ik heb geen iPod… En als ik een iPod had weet ik zeker dat het meest gedraaide liedje een kinderliedje is.

Sanne kun je kennen van…
Het project #wijzijnooknijmegen waarbij ik een huis-aan-huiskrant heb uitgebracht en mijn fotografie op billboards door heel Nijmegen te zien was.