Inge

Functie:
Psychomotorisch therapeut

Leeftijd:
32 jaar

Opleiding:
Psychomotorische therapie (HAN)
Rots & water trainer
CIOS

Favoriete land:
Ik doe er gewoon meerdere hoor! Tot nu toe: Portugal, Italië, UK, Nederland & Nieuw Zeeland.

Skills:
Doorpakken, mensen verbinden, gezelligheid, sporten, kletsen en goed eten & snoepen (gezonde dingen én ongezonde dingen, heerlijk!).

Hobby’s:
Familie & vrienden. Eten. Actief bezig zijn zoals sporten (boksen, zwemmen, balsporten) en wandelen (met mijn hond) maar luieren op de bank, of (met mooi weer) in de tuin en een boek vind ik af en toe ook fijn

Gek op…
Mensen & eten! Indonesisch, thais, italiaans, hollandse pot, van curry’s, rijst, puree van worteltjes, vlees tot vegetarisch. Maakt niet uit als het met liefde is gemaakt vind ik het lekker.

Mijn levensspreuk is…
Heb ik die? Ik denk niet dat ik een levensspreuk heb. Ik vind het belangrijk dat hetgene wat je doet dicht bij jezelf staat en dat je er plezier in hebt hier bewust van bent en dankbaar EN vervolgens genieten maar!

Ik kan niet zonder…
Waar ik niet zonder wil zijn mijn familie & vrienden, buiten zijn en plezier hebben – lachen.

Over mij:
Mijn naam is Inge en ik heb de opleiding psychomotorische therapie gedaan. Voor mij is psychomotorische therapie een vorm van therapie waarbij ik mensen op persoonlijk vlak letterlijk en figuurlijk in beweging probeer te krijgen. Dit doe ik met veel plezier omdat ik mensen simpelweg leuk vind. Ik vind het bijzonder dat ik met mijn werk anderen mag begeleiden, zodat zij uiteindelijk een realistischer zelfbeeld ontwikkelen en krachtiger in het leven staan.

Ik ben energiek en heb een sterke wilskracht. Deze kracht straal ik uit naar mijn omgeving en probeer ik om te zetten in het werken met anderen door dit met volle overgave en veel enthousiasme te doen. Ik vind het super vet om dit op een ervaringsgerichte manier te doen. Ik geloof namelijk in het leren middels ervaringen. Ik denk dat het belangrijk is om een ervaringsgericht middel te kiezen waar jij je goed bij voelt.