< Terug

SANNE

Functie:
Creatief Specialistisch Begeleider

Opleiding:
Bachelor of Fine Arts / Visuele Communicatie + verdieping Creatief Therapeutische vormen.

Skills:
creatief, weet bij ieder ‘dingetje’ wel een passende creatieve oefening te bedenken, altijd aan het leren.
Favoriete landen: de warme…

Toekomst:
In de toekomst zou ik heeeel graag creatieve werkboeken gaan ontwikkelen! Ik wil me bijscholen in hoog gevoeligheid en hoogbegaafdheid en me blijven ontwikkelen en bijleren in inzetten van creatieve oefeningen voor een brede doelgroep.

Ik kan niet zonder…
mijn kindje, zon, creatie en nieuwe dingen ontdekken, leren, doen.
Mijn succes recept… Een combinatie van ontspanning vinden in het creatief bezig zijn en de juiste creatieve oefeningen bij de betreffende persoon aanbieden. Het is iedere keer weer zo verassend en bijzonder wat er ontstaat in het creatieve werk en welke inzichten daaruit voortkomen!

Meest gedraaide muziek:
Het meest beluisterde op mijn Spotify van 2023 is Hoogbegaafd de Podcast.

Mij kun je kennen van…
het project #wijzijnooknijmegen waarbij op billboards door heel Nijmegen portretten hingen die ik gemaakt had van een aantal mensen met een achtergrond in de psychiatrie.  Daarbij is er een huis-aan-huis krant in Nijmegen bezorgd die ik samen met de deelnemers van het project gemaakt heb, waarin een stukje van hun levensverhaal verteld wordt.

Hier word ik gelukkig van….
de knuffels en lachjes van mijn kindje, de zon op mijn gezicht, positief kunnen bijdragen aan het leven van een ander, ervaringen delen, nieuwe dingen leren, lekker eten.

Hobby’s:
Spelen in mijn artjournal, lezen, de wereld ontdekken met mijn kindje, de knutselmoeder uithangen, creatieve cursussen doen, voedsel opeten wat door anderen gemaakt is haha!

Gek op:  
ijs, mijn kindje ( ik val in herhaling haha), atelierdagen, het moment waarop alle puzzelstukjes samenvallen.

Over mij:
Hoi! Mijn naam is Sanne en ik zit ongeveer altijd onder de verf.
Ik ben afgestudeerd aan de kunstacademie waar ik projecten opzette om de binnenwereld en de beleving van de mens beter te begrijpen en deze verhalen te delen. Al snel kwam ik erachter hoe helpend het was voor de mensen die met mij samenwerkte aan deze projecten om hun verhaal te vertellen en te delen door middel van een creatief project of het zelf creatief bezig zijn. Dat vond ik zo mooi en bijzonder dat ik mijn werk ben gaan veranderen van kunst als doel naar kunst als middel. Het is zo geweldig om in een schildering of een collage een heel levensverhaal te zien ontstaan! Ik doe zelf ook altijd mee met de oefeningen in de begeleiding. Lekker samen aan de slag!

Contact Us

Laat een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.