< Terug

MICKEY

Functie:
psychomotorisch therapeut

Opleiding:
Ik heb eerst een MBO opleiding gedaan. Namelijk het CIOS in Arnhem. Hierna heb ik de studie psychomotorische therapie afgerond aan de HAN in Nijmegen. 

Wat is je favoriete land?
Ik heb een aantal landen waar ik goede herinneringen aan heb of graag kom. Ik ben samen met mijn vriendin in Vietnam geweest. Dit vind ik een prachtig land vanwege het landschap, de natuur, het eten en de geschiedenis van het land. Verder kom ik graag in België omdat ze mooie steden hebben en daar allerlei lekkere dingen hebben zoals: chocola, wafels, speciaal biertjes (weet niet of dit op de site mag;) en goede frieten!

Wat zijn je hobby’s?
Ik ben dol op eigenlijk alle racketsporten. Mijn top drie is:

1. tennis

2. Tafeltennis en padel vechten met elkaar om een tweede plek. Verder vind ik het leuk om te koken en als ik echt tijd over heb ook nog mijn eigen brood te maken. 

Ik ben gek op eten en sporten. 

Mijn levensspreuk is:
ik weet niet of ik echt een levensspreuk heb. Ik ben wel aan het ontdekken dat wanneer ik mijn eigen tempo volg en mijn werk invul met activiteiten die dichtbij mezelf staan ik steeds gelukkiger wordt. 
Ik kan niet zonder sporten.

Mijn succes recept is:
spaghetti bolognese 😉

Over mij:

Elementen die ik belangrijk vind in de zorg zijn: werkplezier, laagdrempeligheid, toegankelijkheid en betrokkenheid. De basis voor mij is om een prettig contact te hebben met de persoon die zorg nodig heeft en van daaruit te werken. Ik vind het leuk om vanuit spel en interactie te werken en daarin te kijken wat iemands kwaliteiten zijn en aan de gestelde doelen te werken. Ik zou zelf mijn kwaliteiten als hulpverlener omschrijven als: een groot invoelend vermogen, betrokkenheid, goede luisteraar en ik kan goed mijn eigen zachtheid of kwetsbaarheid inzetten tijdens een behandeling. 

Contact Us

Laat een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.