< Terug

DANIËLLA

Functie:
Mede-eigenaar
Dramatherapeut
Yogadocent

Opleiding:
-Dramatherapie
-Yogadocent (vinyasa & yin)

Favoriete landen:
Portugal en Zuid – Afrika

Skills:
Creatief, positief, ondernemend, oplossingsgericht, organisatorisch sterk.

Hobby’s:
Yoga, dansen, puzzelen, reizen en series kijken.

Gek op…:
Mijn vriend, Kees mijn kat, chocolade, zon, surfen, Beyoncé en de mensen om mij heen die ik lief heb.

Hier word ik gelukkig van…:
Zon(nestralen), lekker eten, koffie in de ochtend en een bejaard stel dat hand in hand over straat loopt.

Over mij:
Ik ben Daniëlla en ben dramatherapeut en yogadocent. Bij Skill’ness zet ik o.a. het middel drama, yoga en/of sport & bewegen in voor jong en oud.

Bij mij staan contact maken, vertrouwen en (spel)plezier voorop.

Bij drama kun je inzicht krijgen in je eigen patronen en handelen. Je kunt daarbij op een veilige manier oefenen met bijv. nieuw en/of ander gedrag. Dit kan door bijv. rollenspellen, film en/of documentaire maken.

De yogamat biedt de mogelijkheid om dingen te oefenen en aan te gaan. Binnen de yoga kun je oefenen om te luisteren naar je eigen lichaam. Vanuit het hoofd naar je hart, om zo meer stil te staan bij je gevoel en daar (meer) naar te handelen. Dit kan op een dynamische of rustige manier.

Het is fijn om mensen op een laagdrempelige en veilige manier de begeleiding/ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om zo persoonlijke groei te bevorderen.
Iedereen is anders, ik kijk dan ook graag naar iedereen als een individu en kijk graag naar wat ze kunnen, waar de mogelijkheden liggen. Ik vind het belangrijk om naast iemand te staan en te luisteren, om samen te kijken naar wat nodig is en om actief bezig te zijn.

Ik vind het super om dit binnen Skill’ness, samen met een fijn team, te mogen en kunnen doen. Het geeft me de vrijheid, ruimte en mogelijkheid om o.a. projecten te ontwikkelen en uit te voeren. Hierdoor kan ik mijn eigen kwaliteiten op een zo goed mogelijke manier inzetten en hopelijk mensen (verder) helpen met dat wat ze nodig hebben

Contact Us

Laat een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.