Skill’ness biedt behandeling door middel van vaktherapie. De kracht van vaktherapie is dat je niet alleen praat tijdens de behandeling maar dat je gaat doen en ervaren.

Binnen deze behandeling doe je dus verschillende ervaringen op. Dit kan door middel van bijvoorbeeld: bewegingsvormen, tekenen, muziek, podcast maken, schilderen, sporten, fotografie, rollenspel, etc.

Soms gaat praten te makkelijk af of is het juist lastig om ergens over te praten maar wanneer je iets doet word je bewust van hetgeen je denkt, voelt of hoe je handelt. De opgedane ervaringen leiden tot inzicht in eigen gedrag doordat er een koppeling gemaakt wordt naar het dagelijkse leven. Tijdens de behandeling ben je bezig met het opdoen van nieuwe vaardigheden die je in jouw dagelijkse leven kunt toepassen. Het gaat om emotionele vaardigheden, cognitieve vaardigheden, sociale vaardigheden of vaardigheden op lichamelijk gebied.

Vaktherapie is altijd een aanvullende behandeling. Daarom werkt Skill’ness graag samen met verschillende partijen in en rondom regio Nijmegen die behandeling bieden. De kracht van deze samenwerking is dat hoofdbehandelaars gesprekken voeren en lijnen voor behandeling uitzetten en Skill’ness in de praktijk kan gaan oefenen hoe opgedane inzichten of vaardigheden eigen gemaakt kunnen worden.

ONZE SPORTLESSEN

Binnen het boksen leer je te vechten tegen jezelf, je bent je eigen tegenstander in het leven en boksen maakt je sterker. Boksen is een uitlaatklep, het geeft je energie en zelfvertrouwen. Door fysiek bezig te zijn met boksen en aan je doorzettingsvermogen te werken zal je onder andere merken dat je steviger in je schoenen staat en een betere zelfcontrole hebt.

Skill’ness biedt trainingen op de maandag- en op donderdagavond. Op maandagavond is er een damesgroep van 19.30 – 20.30 uur. Op donderdagavond is er een gemengde groep van 19.00 – 20.00 uur

De eerste 45 minuten van de les wordt er boksen gegeven en de laatste 45 minuten yoga. De BOKSEN-YOGA les is op de dinsdagavond van 18.00 – 19.30 uur. 

De yogales vindt plaats op dinsdagavond van 20.00 – 21.15 uur. De yoga is een vorm van ………….

Contact Us

Laat een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.