SPORTLESSEN

SPORTLESSEN

Skill’ness biedt ook sportlessen aan in de avonduren. Skill’ness biedt boksen, boksen-yoga of yogalessen aan. Skill’ness werkt met een strippenkaart. Ook zit Skill’ness aangesloten bij de meedoenregeling in Nijmegen (LINK MEEDOENREGELING). Wil je een keer meedoen met een gratis proefles? Neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over tarieven klik op boksen, boksen-yoga of yoga.

 

Boksen

Binnen het boksen leer je te vechten tegen jezelf, je bent je eigen tegenstander in het leven en boksen maakt je sterker. Boksen is een uitlaatklep, het geeft je energie en zelfvertrouwen. Door fysiek bezig te zijn met boksen en aan je doorzettingsvermogen te werken zal je onder andere merken dat je steviger in je schoenen staat en een betere zelfcontrole hebt.Skill’ness biedt trainingen op de maandag- en op donderdagavond. Op maandagavond is er een damesgroep van 19.30 – 20.30 uur. Op donderdagavond is er een gemengde groep van 19.00 – 20.00 uur.


De eerste 45 minuten van de les wordt er boksen gegeven en de laatste 45 minuten yoga. De BOKSEN-YOGA les is op de dinsdagavond van 18.00 – 19.30 uur.
De yogales vindt plaats op dinsdagavond van 20.00 – 21.15 uur. De yoga is een vorm van ………….

MAX & DANIELLE

Max is psychomotorisch therapeut en boksinstructeur en
Danielle is Dramatherapeut en yoga-instructrice binnen Skillness.
Je kunt bij al je vragen over sport en bewegen terecht bij Max en Danielle.